معاون خدمات شهري اظهاركرد: کيسه هاي پلاستيکي به یک معضل بزرگ تبدیل شده است به طوري كه از پسماندهاي روزانه شهر همدان معادل 20 تن "کيسه پلاستيکي" دفن مي گردد.
علی ضمیر افزود: کيسه پلاستيکي سالهاي سال طول ميكشد كه در طبيعت تجزيه شود و در اين راستا يكي از اقدامات مهم براي كاهش استفاده از کيسه هاي پلاستيکي ، آموزش و فرهنگسازي است، در واقع مردم بايد با خطرات زيست محيطي استفاده از کيسه هاي پلاستيکي آشنا شوند.
وي ادامه داد: فروشگاه ها مي توانند درعدم استفاده از پلاستيک پيشقدم شوند، مردم بايد از اين فروشگاه ها بخواهند که پلاستيک کمتري توليد کنند، رسانه ها نيز بايد به اين موضوع به عنوان يک مطالبه مردمي نگاه کنند تا زميني عاري از پلاستيک داشته باشيم.
وي با اشاره به پويش بزرگ" همه داناييم براي نه به کيسه هاي پلاستيکي" گفت : همدان بايد به عنوان شهري بدون پلاستيک باشد که اين مهم با کمک مردم ممکن مي شود. وي گفت: حذف کیسههای پلاستیکی به طور کامل امکانپذیر نیست، اما میتوان کم کم میزان آن را کاهش داد و کیسه های پارچه ای و پاکتهای کاغذی قابل بازیافت را جایگزین آن کرد .
علي ضمير تصريح كرد: به مناسبت گرامیداشت روز جهانی بدون کیسه های پلاستیکی (۲۱تیرماه)، سازمان مديريت پسماند نيز اقدام به برگزاري مراسمي در روز 20 تير ماه از ساعت 18:30 در خود سازمان مي نمايد. اين مراسم با حضور اعضاي شوراي اسلامي شهر و جمعي از مديران شهري با حضور هنرمندان و ايجاد لحظات شاد براي شهروندان با هدف استفاده بهينه، بازيافت و استفاده مجدد از پلاستیک برگزار خواهد شد.
علي ضمير در پايان بيان کرد: همشهريان عزيز مي توانند پسماند هاي خشک خود را به ايستگاه هاي بازيافت که در سطح شهر وجود دارند تحويل دهند و در قبال آن پول نقد یا شوینده، لوازمالتحریر و کارت های قرعه کشی فصلی دريافت نمايند و شهروندان فعال در امر تفکیک پسماند از مبدا در ویژه برنامه های به اجرا درآمده معرفی و جایزه به ایشان اهداء می گردد.